Baby’s

(Tot 3 jaar)
Bekijk

Kinderen

(3 tot 12 jaar)
Bekijk

Tieners

(vanaf 12 jaar)
Bekijk

Klassiek Speelgoed

 
Bekijk

De speelgoedwinkel die Edmond Serneels en zijn vrouw in 1959 openden, is uitgegroeid tot iets groots! Ideaal gelegen aan het Stefaniaplein, staat onze winkel trots tussen enkele van de meest prestigieuze merken in Brussel.

Illustration Serneels Avion
Illustration Serneels Sac à dos
Illustration Serneels Piramide
Illustration Serneels Lion
Illustration Serneels Hochet
Illustration Serneels Echec
Illustration Serneels Tour
Onze geschiedenis

Een speelgoedinstituut in Brussel

1959/2024

Een betoverende
speelgoedwinkel

Stap in onze speelgoedwinkel en waan u in een tweede kindertijd. De wereld van Serneels ontdekken, betekent een duik in een speelse, magische fantasiewereld. In onze winkel in hartje Brussel nodigen teddyberen, poppen, treintjes, hobbelpaarden, speelgoedsoldaatjes … u uit om te dromen. Als beschermer van een 60 jaar oude traditie koestert ons Huis de vreugde van het spelen, of het nu om kleine of grote kinderen gaat.

Een persoonlijke service

Als experts in de wereld van speelgoed begeleiden we u naar het speelgoed, de spelletjes of zelfs de decoratieartikelen die een glimlach zullen toveren op het gezicht van de ontvangers. Al drie generaties lang zijn we gepassioneerde speelgoedspecialisten die een voorliefde voor kwaliteitsspeelgoed en persoonlijke service hebben weten te behouden. Kom langs en ontdek de wonderen die we voor u in petto hebben.

Kwaliteit die de
tand des tijds doorstaat

Onze passie voor houten speelgoed, doorgegeven door oprichter Edmond Serneels, is altijd gebleven. Ondanks de evolutie van de speelgoedindustrie kiezen we voor duurzaam speelgoed dat waar mogelijk in Europa wordt gemaakt, en voor edele materialen zoals hout.

Illustration Serneels Ourson
Illustration Serneels Mongolfière
Illustration Serneels Chateau
Illustration Serneels Fusée
Illustration Serneels Cube
Illustration Serneels Camion
Illustration Serneels Nuage
Illustration Serneels Nuage
Illustration Serneels Nuage
Illustration Serneels lettre
Serneels - Magasin de jouet à Bruxelles
Voor ouders

Geboortelijst

Er gaat niets boven zorgvuldig gekozen speelgoed om uw pasgeboren kind onder te dompelen in een speelse fantasiewereld. In onze winkel verwelkomen we alle toekomstige ouders op afspraak. Zo begeleiden we jullie naar speelgoed, kinderverzorgings- en decoratieartikelen die de dagen en nachten van jullie baby zullen betoveren en hun zintuigen zullen stimuleren vanaf zeer jonge leeftijd.

Contact

Een vraag ?

    Gemakkelijke toegang
    Serneels - Google Maps